SLEVA -10% NA PRVNÍ NÁKUP S KÓDEM "START10".

ZA NOCI

Měsíc/Den/Rok

ZA NOCI
ZA NOCI

Co se děje za noci, když všichni spíme? Sovy potmě neslyšně roztahují svá křídla, cvrčci rozehrávají noční symfonii, houby v lese bleskově rostou a světélkují, mravenci i v temnotě pokračují v neustálém shonu, zooplankton pouze za tmy stoupá k hladině za potravou a stromy podle délky noci poznají, že se blíží další roční období.

 

A zatímco my odpočíváme, naše pokožka v noci pilně pracuje. Můžou za to cirkadiánní hodiny, které tikají v rytmu střídání aktivity a odpočinku. Pokožka během dne chrání naše tělo a během noci se musí zahojit, opravit a zbavit se nánosů nečistot. Když usneme, začne pokožkou proudit více krve, aby mohla přijmout víc kyslíku, živin a aktivních látek a přirozeně je zpracovat. Zvýšené prokrvení pleti se stará o zrychlenou regeneraci a odplavení toxinů, které se nahromadily během dne, harmonizují se taky hladiny hydratace a kožního mazu.

Abychom uspokojili specifické potřeby pleti během spánku a poskytli jí vše, co potřebuje, vytvořili jsme koncentrované HYALURONIC NIGHT FACE SERUM. Novinka ve svém základu vychází z kompozice našeho bestselleru - Hyaluronic face sera, kdy zůstává vysoká koncetrace dvou druhů kyseliny hyaluronové, ke slovu se ale dostávají účinné aktivní látky podpořené klinickými studiemi o jejich nočním účinku:

ANTIOXIDAČNÍ KOMPLEX extraktů z brokolice, citrusů a aloe vera pracuje na detoxikaci pleti, bojuje proti volným radikálům, působí protizánětlivě, startuje produkci kolagenu a podporuje tvorbu nových buněk.

Dva druhy fermentované KYSELINY HYALURONOVÉ s vysokou i nízkou molekulární hmotností zvyšují schopnost pokožky vázat na sebe vláhu, omlazují strukturu pleti, zlepšují mezibuněčnou komunikaci a vytváří na povrchu pleti hydratační štít.

Hojivý enzym z MIKROSKOPICKÝCH ŘAS dramaticky urychluje regeneraci pokožky a poskytuje jí opravný „noční restart“. Posiluje a zpevňuje strukturu pleti (o 16% za 28 dní) a redukuje vrásky (-14,5% za 10 dní).

Polysacharidy z DŘEZOVCE TROJTRNNÉHO vyhlazují povrch pleti, zklidňují podráždění, mizíkují suchost a minimalizují vzhled jemných linek.

100% přírodní novinka má svěží gelovou texturu a intenzivní regenerační složení. Produkt je vhodný pro všechny typy pleti a pro vegany, je bez parfemace, neobsahuje barviva, zesvětlující složky ani plnila a zbytečný balast. Ráno za ránem se pleť bude probouzet odpočatá, svěží, zářivá, vypnutá a hlavně připravená čelit dalšímu dni, znečištění, slunečním paprskům a stresu. HYALURONIC NIGHT FACE SERUM najdete na e-shopu ZDE.